Blog
PAJZOS TOKAJ – a palingenezis, újjászületés
OLASZ GASZTRONÓMIAI VILÁGHÉT – nov. 22-28.
FACEBOOK, INSTA: Miért posztolsz ételfotókat?
AQVA – Művészet és gasztronómia a FELIX-ben!
A TURAI KASTÉLY – Mészáros Ádám és a Clarisse
BOCK 40 CUVÉE – A negyvenedik Bock szüret
A KÁVÉ NAPJA – Akvárium Klub – 2021. okt. 3.
BOCUSE D’OR 2021 – Franciaország megunta?
FELIX és WINESCAPE – a világ legjobbjai közt
30. BUDAPEST BORFESZTIVÁL – szeptember 23-26.
TOKAJI MY LOVE – Tokaj a Lánchídnál, Budán
MICHELIN GUIDE 2021 – Legyünk optimisták?!
SZENT-GYÖRGY HEGY HAJNALIG – szeptember 4.
NAGYORRÚ – Szaglás, illatok és irodalom!
RÉSZEG ÁLLATOK! – Mit adtak nekünk a rómaiak?
VÁLASSZ – De nem mindegy, hogy mit!
SÖR ÉS BOR – A sör és bor összehasonlítása
UMAMI A BORBAN – Fedezd fel, amit eddig nem!
ESZTER JEGYZETE – Astoria Prosecco Est
TOKAJI ÉS SÖR – Diktátorok, költők, uborkák!
KENYÉRLÁNGOS, LANGALLÓ, POMPOS – jó receptek
BOCUSE D’OR EUROPE 2022 – Budapesten a döntő
BOSZORKÁNYOS BOGRÁCSOK – Neked is van?
BOGRÁCS, ÜST, KATLAN ÉS VASFAZÉK - A bogrács elnevezés a „réz” és a „fa” jelentésű oszmán-török szavak összetételéből keletkezett bakraç szóból ered. A törökök a náluk elterjedt lapos fenekű bográcsokat Mezopotámiából eredeztetik és – velünk ellentétben - leginkább...


























VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!