Blog

27. BUDAPEST BORFESZTIVÁL – 2018. szeptember 6-9.

BUDAPEST BORFESZTIVÁL - Szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain. A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is...

bővebben

ZAMATOS TOJÁSOS LECSÓ – ahogy Csíki Sándor főzi

TOJÁSOS LECSÓ - A lecsó egy hajdanában mártásnak indult zöldségragu. A magyar konyha paprikás, pusztaillatú világának ifjonc városi, polgári szerzete, tehát cseppet sem népi lelemény. Története és születése korunkban bontakozik ki legteljesebben. Nagyra tartott...

bővebben

TIRAMISU – Hogyan készül a legfinomabb tiramisú?

TIRAMISU - A tiramisú jelentése "csípj fel", "emelj fel". Történetét az észak-olasz Veneto tartományhoz, Treviso városához, azon belül pedig a "Le Beccherie" étteremhez kötik. Az 1960-as években ebben az étteremben készítette Roberto "LOLI" Linguanotto  először ezt a...

bővebben

3.000 ÍRÁS A BLOGON

A FOOD&WINE 2008 ÓTA FOLYAMATOSAN MŰKÖDŐ BLOG

A FOOD&WINE AZ EGYETLEN BLOG, AMELY EZT A CÍMET ELNYERTE!

food&wine

Kövess Instagram-on is!

[wdi_feed id="1"]

KÖVESS A FACEBOOK OLDALAMON IS!

IDŐJÁRÁS

Időjárás, 16 Július
Időjárás: Budapest

+32

Max.: +34° Min.: +23°

Páratartalom: 35%

Szél: WSW - 14 KPH

KATEGÓRIÁK

ADATVÉDELEM

Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaim kizárólag írásos beleegyezésem után, a szerző és a forrás egyértelmű megjelölése mellett közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol az egész írás nem kerül közlésre, csak annak első sorai, majd a folytatásért a blogomra kattint az olvasó. Írásaimból idézetek formájában szövegrészek átvétele csak szerző és forrásmegjelölés mellett engedélyezett.