Brioche Hongroise – kürtös kalács

Brioche Hongroise – kürtös kalács. 2018. december 21-én II. Albert monacoi herceget és barátait a monacoi karácsonyi vásáron (le Village de Noël) Siklósi László látta vendégül. A karácsonyi vàsár zárása után, a herceg és barátai Vámos Attila Egri borvidék, Szomolya) borait kóstolták. A kürtös kalácsot (Brioche Hongroise) Siklósi László sütötte, az orosházi kacsamájból és kacsamellből Csíki Sándor (www.foodandwine.hu) készített ízletes falatokat.

II. Albert monacoi herceg és barátai megtisztelő társaságában, a monacoi karácsonyi vásáron, zárás után, Attila Vamossal (Attila Winery アッティラ ハンガリーワイン) és Siklósi Lászlóval. A borokat hozta: Vámos Attila. A kürtös kalácsokat sütötte: Siklósi László. Főzött: Csíki Sándor.

II. Albert monacói herceg (jobbra) és barátai megtisztelő társaságában, a monacói karácsonyi vásáron, zárás után, Vámos Attilával (Attila Pincészet, Szomolya) Siklósi Lászlóval (Siklósi, Monaco). A borokat hozta: Vámos Attila. A kürtös kalácsokat sütötte: Siklósi László. Főzött: Csíki Sándor.

Csíki Sándor♣