Vingardium in the City 2023VINGARDIUM IN THE CITY 20232023. októberében a Bálnában rendezik az ősz legnagyobb sétáló kóstolóját, a Vingardium in the City-t. Kitűnő borok, csodás budapesti panoráma, pezsdítő zene. A Bálnában életre kelő boros eseményen, 30 pincészet közel 150 féle tétele vár a látogatókra. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát a Tokaji, Neszmélyi,

Balaton-felvidéki, Szekszárdi, Villányi, Soproni, Kunsági, valamint az Etyek-Budai borvidék is. Kóstolhatunk gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is.  Az eseményre váltott belépővel a borkedvelő közönség bármely pincészetnél kedve szerint kóstolhat.

Különleges az esemény helyszíne is, hisz a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk. A szervezők nem csak a borértő közönséget várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes estét egy impozáns helyszínen, finom borokkal és kellemes társaságban.  A Vingardium események szervezői most sem engednek a hamisítatlan Vingardium életérzésből.

A BOR-ZENE-GASZTRO hármas határozza majd meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai, kiállítók, DJ, és más programelemek is színesítik az estét.

Látogatói információk

Időpont: 2023. október 28. (szombat), 17:00 órától
Helyszín: Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Jegyek elővételben a tixa.hu-n, illetve a helyszínen válthatók.
A boros standoknál a vendégek korlátlanul kóstolhatnak.
NYITVA TARTÁS
Szombat: 17:00-24:00

 

További információk:

www.vingardium.hu
https://tixa.hu/vingardium-inthecity-2023
https://www.facebook.com/vingardiumborliget/
https://www.facebook.com/events/1668328327003507
https://www.instagram.com/vingardiumborliget/

 

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)