10. Rosalia10. ROSALIA – 2021. július 2-4. között tizedik alkalommal élvezhetjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal, ínyenc gasztronómiával Budapest egyik legkedvesebb boros eseményén. Több mint 60 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata, páratlan sütemények és édességek, valamint a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel. Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik a Rosalia látogatók kedvenc roséja, mely egyben a Liget Budapest reprezentatív bora lesz az év hátralévő részében. Szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, amelynek a

jóvoltából Rosalia néven a fesztivál első saját bora is bemutatkozik, nem csak a rendezvényen, hanem az üzletlánc polcain is. A fesztivál Magyar Zene Háza Színpadán egymást váltják a könnyű- és világzene, a jazz és a folklór előadói, esténként pedig hatalmas buli vár mindenkit. Az új, vidám grafikákkal díszített poharak már bevetésre készen állnak, hogy belopják magukat a közönség szívébe.

 

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitva tartása

Július 2. péntek                       14-24 óra között
Július 3. szombat                    11-24 óra között
Július 4. vasárnap                   11-21 óra között

Belépés: A járványhelyzetre való tekintettel idén a Rosalia területe körbekerítésre kerül. A sajtóközlemény kiadásakor érvényben lévő jogszabályok értelmében a fesztiválra csak a koronavírus elleni védettségét védettségi igazolvánnyal igazoló személy, illetve a felügyelete alatt álló 18 év alatti személy léphet be. A belépőjegy ára a helyszínen 2.200 forint, mely a napi belépőjegy mellett egy kristály kóstolópoharat tartalmaz, valamint a mosdók ingyenes használatát. A belépés után a rendezvény minden koncertje ingyenes, az ételekért és italokért viszont fizetni kell a kiállítóknál. A rendezvény fizetőeszköze az 500 forint letéti díjért igénybe vehető, készpénzzel és bankkártyával is feltölthető Festipay fesztiválkártya, illetve használhatók fizetésre az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA PayWave bankkártyák is.

FIGYELEM! Azok a vásárlók, akik 2021. június 17. és június 30. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10 000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a Rosalia rendezvény helyszínén válthatnak napi belépőjegyre, így az fél áron lesz elérhető számukra.

 

Részletes információt itt találsz

A 10. Rosalia Fesztiválról részletes tájékoztatást a honlapon, itt találtok: https://rosalia.hu/hu
A Facebookon az eseményről itt találhatsz információkat: https://www.facebook.com/rosaliafesztival

10. Rosalia - Rosé és Pezsgő Liget

10. Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget

 

Liget Bora választás

Idén is sor kerül a Liget Bora választásra a Rosalián. Harminc kiváló rosé verseng a kitüntető címért – van köztük csendes és buborékos is. Aki szeretne részt venni a szavazáson, nem kell mást tennie, mint a versenyben induló rosék közül a Rosalián minél többet megkóstolni, majd a 3 legkedvesebb bort ízlés alapján rangsorolni. Aki szavazatát a helyszínen sétáló hostesseknek adja le, meglepetésben részesül!

10. Rosalia - Rosé és Pezsgő Liget

10. Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget

Részletes információt itt találsz

A honlapon a 10. Rosalia Fesztiválról részletes tájékoztatást itt találtok: https://rosalia.hu/hu
A Facebookon az eseményről itt találsz információkat: https://www.facebook.com/rosaliafesztival

Gyertek ki Ti is a Ligetbe! Én ott leszek!

 

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)