A BUDAI Gourmet fesztiválon Isabelle Legeron Master of Wine, Mészáros Gabriella AIWS, Alkonyi László borszakíró és Kató András AIWS mesterkurzusaira lehet jelentkezni. Isabelle Legeron Master of Wine a természethű borok elismert szakértője. Az előadásain belekóstolhatunk a kategória legizgalmasabb boraiba. Hat-hét évvel ezelőtt termőhelyhez kötött száraz borokról még ritkán esett szó. Ma már a tokaji bor innovációjának döntő része ehhez a bortípushoz kapcsolódik. Honnan jöttünk, és hová megyünk? – Magyarországon „dűlő-ügyben” ezt a kérdést Tokaj-Hegyalján tehetjük fel a legnagyobb nyomatékkal, s a választ most Alkonyi László borszakírótól kapjuk meg.

Magyarországon is növekszik az érdeklődés a pezsgő iránt, ugyanakkor még borkedvelő körökben is kevés az ismeret a témában, és számos téveszme, félreértés él tovább. A Budai Gourmet-n Kató András AIWS kurzusán tisztulhat a kép.

Mészáros Gabriella AIWS, első nemzetközi borakadémikus kurzusán az Óvilág és Újvilág borait hasonlíthatják össze szakavatott magyarázat kíséretében, ahogy azt tőle megszokhattuk.

Csíki Sándor♣