Le Cordon Bleu csokoládéCSOKOLÁDÉ BIBLIA – LE CORDON BLEU (könyv) – Néhány hónappal ezelőtt, 2021. decemberében került piacra a Geopentől – a Larousse Gasronomique és más értékes könyvek kiadójától – egy csokoládé könyv. A könyvben a francia cukrásziskola híres séfjeinek 180 csokoládés desszertjének receptjét, több, mint 200 képet, fázisfotót  találhatunk. Igazi aranybánya ez a

könyv a szakmának és az érdeklődő nagyközönségnek egyaránt. A recepteket a világ  legismertebb kulináris intézménye, az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu  szakemberei készítették – lépésről-lépésre illusztrálva a készítést.

A könyv kiadója: Geopen, 2021
Fordította: Kertész Luca
Szaklektor: Pataki Ádám cukrászmester
Terjedelem: 416 oldal, méret: 210 × 240 mm
Kötés: keménytábla, fűzött

Ár: 13.900 Ft

 

Illusztrációk a könyvből

 

Egy bónusz recept a könyvből

  • Köszönöm, ha elolvastátok! Látogassátok meg a blogot máskor is! Ha tetszett, lájkoljatok!
  • Egyébként más témákban is érdemes a blogon kutakodni. A profik is használják és igazuk van. Ettől profik! A facebook oldalamon is nagyon sok kép található és az instagramon is!
  • Kövessetek és a haza fényre derül!

FOOD&WINE logo