CSOKOLÁDÉ BIBLIA – LE CORDON BLEU (könyv) – Néhány hónappal ezelőtt, 2021. decemberében került piacra a Geopentől – a Larousse Gasronomique és más értékes könyvek kiadójától – egy csokoládé könyv. A könyvben a francia cukrásziskola híres séfjeinek 180 csokoládés desszertjének receptjét, több, mint 200 képet, fázisfotót találhatunk. Igazi aranybánya ez a
könyv a szakmának és az érdeklődő nagyközönségnek egyaránt. A recepteket a világ legismertebb kulináris intézménye, az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu szakemberei készítették – lépésről-lépésre illusztrálva a készítést.
A könyv kiadója: Geopen, 2021
Fordította: Kertész Luca
Szaklektor: Pataki Ádám cukrászmester
Terjedelem: 416 oldal, méret: 210 × 240 mm
Kötés: keménytábla, fűzött
Ár: 13.900 Ft
Illusztrációk a könyvből
Egy bónusz recept a könyvből
- Köszönöm, ha elolvastátok! Látogassátok meg a blogot máskor is! Ha tetszett, lájkoljatok!
- Egyébként más témákban is érdemes a blogon kutakodni. A profik is használják és igazuk van. Ettől profik! A facebook oldalamon is nagyon sok kép található és az instagramon is!
- Kövessetek és a haza fényre derül!
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!