Paloznaki Jazzpikni 20219. PALOZNAKI JAZZPIKNIK 2021 – A „Paloznaki Jazz és Bor Piknik” (akkor még ezen a néven) 2012-ben került először megrendezésre, akkor még csak egy színpaddal. 2014-ben már két színpadon játszottak a zenekarok, a sportpálya feletti domboldalon lévő színpadon és a Homola Pincészet színpadán a Tájház udvarán. „A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született” – írtam 2014-ben, s ez a születéskori koncepció azóta sem változott. 2021-re a rangos fellépők száma és a gasztronómiai kínálat is nőtt. Paloznak igazi fesztiválhelyszínné vált.

Borral, amit azért említek elsőként mert történetileg is elől áll, gasztronómiával, s a mindezt színes keretbe foglaló igényes jazz zenével. A rendezvény mára a paloznaki Tájház udvarán kezdődött eseményből 3 napos (2021. július 29-30-31), 4 színpados, 40 koncertes rendezvénnyé vált.

Az évek száma szerint ugyan ez már a 10. Piknik lenne, ám a tavalyit (2020) elsodorta a járvány, ezért lett a 9. Piknik az idei. Sokan vártuk, sokan várják ezt a fesztivált. Egy olyan gasztro-kulturális, zenei esemény, amelyen jó ott lenni.

Paloznaki Jazzpiknik 2021

 

Ételek, borok

A Sáfránkert Vendéglő mellett a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig, többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda lesz ott a rendezvényen. Idén a Homola Pincészet tételeit lehet majd megkóstolni a rendezvényen!

 

Programok és minden hasznos

A fellépőkről, s minden egyébről, árakról, parkolásról, szállásról, stb. a rendezvény honlapján tájékozódhattok. Én szombaton megyek!

Kattints rá és tájékozódj! Itt mindent megtudhatsz https://jazzpiknik.hu/

Töltsd le telefonodra a részletes Jazzpiknik térképet ide kattintva!

(X)