999641_10201232498480034_2060816738_nTAKARÓ RITA – 2013. december 5-6-án Takaró Rita két napos előadást tartott az INSEEC Bordeaux Wine Institute intézetében. A bormarketing és stratégia szakirányú MBA képzésben résztvevő nemzetközi diákok nagy érdeklődéssel fogadták a magyar borhelyzetet bemutató előadás sorozatot, melynek keretében széleskörű információkat kaphattak a

magyar borokról, a sokszínű borvidékeinkről és a jelenlegi magyar borpiaci helyzetről. A Tokaji Borvidék – nemzetközi ismertségének és elismertségének köszönhetően – kiemelt figyelmet kapott a bemutató során. A kurzus napok végén megtartott tokaji borbemutató különösen nagy sikert aratott a hallgatók körében. A Bordeaux-i borvidékhez szorosan kapcsolódó Disznókő és Tokaj-Hétszőlő borászatoknak köszönhetően a résztvevő diákok megismerhették a Furmint szőlőfajta sokszínűségét a száraz, késői szüretelésű és Tokaj Aszú borok kóstolásán keresztül.

INSEEC Bordeaux Wine Institute – Takaró Rita előadásán

Takaró Rita jelenleg a Sidewayz Borkereskedés export tevékenységeit végzi és mellette bormarketing tanácsadóként a magyar borok piaci helyzetének erősítését segíti hazai és nemzetközi szinten.

INSEEC Bordeaux Wine Institute – Takaró Rita előadásán