A SOFITEL igazán ügyes történetet talált ki az stílusában unalomba fulladó vasárnapi szállodai étkezésekhez. Az unalomba fulladás a stílust és az ötlettelenséget minősíti, azt, amin ügyesen túllendültek azzal, hogy tetszetős és szerethető mesét, szerepjátékot körítettek a megszokott feldobására. Ez a mese nem más, mint a vasárnapi „Market Brunch”.

A Market Brunch – vasárnapi ebéd a Sofitelben, történettel

„Egy francia nő vasárnapja általában a piacon kezdődik, ahol beszerezheti a friss hozzávalókat a vasárnapi ebédhez, hiszen ez a legfontosabb étkezés, ahol együtt lehet a család vagy éppen a barátok. Hogy minél több időt tölthessen velük, hagyja most az előkészületeket a mi esetünkben egy francia férfira, éttermünk főszakácsára, Jeremy Cayronra.

Jeremy Cayron (Paris Budapest Restaurant)

„Kóstolja meg az általa kitalált új bisztronómiai vasárnapi ebédet a Paris Budapest Étteremben, ahol minden bizonnyal úgy fogja érezni magát, mintha egy piacon lenne.  Több, mint 50 hozzávaló közül választhat, különböző húsokból, halakból, friss salátából és zöldségekből, ízletes szószokból és fűszerekről, hogy összerakja saját fogásait. Az egyetlen különbség, hogy a piaccal szemben, itt minden álom valóra válik, és amit kiválasztunk abból azon nyomban egy ínycsiklandó ebéd válik.”

Az első fogásunk, marha és lazac tatár – Market Brunch, Paris Budapest Restaurant

Ha valaki délben is megkívánt volna egy angol reggelit… – Market Brunch, Paris Budapest Restaurant

Market Brunch – Paris Budapest Restaurant

Néhány a desszertek közül – Market Brunch, Paris Budapest Restaurant

Az ebédtársaság képen látható tagjai, balról: Molnár Károly, Ted Aprajev, Csíki Sándor és Vajda Mályi Zsuzsa (Fotó: Riedl Annamaria)

  • Árak:
  • 8000 Ft/fő (ebéd, üdvözlő ital, a ház bora, üdítők, kávé, tea)
  • 7000 Ft/fő (ebéd, üdvözlő ital, üdítők, kávé, teá)
  • 4000 Ft 6-tól 12 éves korig, gyermekenként
  • 6 éves kor alatt ingyenes.

A Market Brunch jó ötlet, emberi történet. Jól kivitelezett, és az alapanyagok bőségét és minőségét (valamint a minőséggel párosuló árat) együtt értékelve bátran kijelenthetjük, hogy a Sofitel Market Brunch jó ár/érték arányú, elegáns, kellemes hangulatú vasárnapi ebédprogram, ezért aztán, ajánlott is.

Market Brunch, paris Budapest Restaurant (balra: Jeremy Cayron; középen: Juhász Klaudia)

Ettől Market Brunch a Market Brunch – Paris Budapest Restaurant

Csíki Sándor♣