HUMOR & BORFESZTIVÁL szódával – 2012. szeptember 7-8. péntek, szombat, a Ráday utcában, Budapesten. Sajtótájékoztatón vettem részt a minap, a Claro Bisztróban. Őszi-Tóth Gábriel és Balla Ibolya, akik az „Így főznek a borászok” című könyvnek és idén már az „Így főznek a hírességek” című könyvnek is szerzői, idén már második alkalommal vesznek részt a ferencvárosi „Humor & Borfesztivál szódával” szervezésében. Fullasztó hőségben érkeztem, s nyomban némi szódával csillapítottam szomjam.

Köszöntem a szervezőknek, bemutatkoztam többeknek, ahogy illik, s találkoztam kedves ismerősökkel is, mint éppen Dula Bence egri borász, vagy Izsák Norbert BorPlusz szerkesztő (hvg.online). Meghallgattam mindenkit, Gábriel bevezetőjét, a szponzorokat és a IX. kerületi polgármestert. Ettem némi lazacot pennével, beszélgettem Dula Bencével és a pultban töltettem magamnak a Pinot noir borából, amit a rosé és Bence No.3 bora is követett.

Őszi-Tóth Gábriel és Balla Ibolya

A rendezvényen Ihos József is fellép

Dula Bence egri borász is részt vesz a fesztiválon

Dluhopolszky László karikaturista is ott lesz a fesztiválon

Dr.Bácskai János polgármester, IX. kerület

Miközben Dluhopolszky László egy karikatúrát készített, hármasban (Dr.Bácskai László polgármester, Őszi-Tóth Gábriel és jómagam) lerajzoltuk „Dluho”-t, és a művet dedikáltuk, ahogy illik.

Humor & Borfesztivál szódával

Csíki Sándor♣