FELEJTHETETLEN élményben lesz része annak – ígéri a VinCE Magazinkiadó – aki augusztus 19-20-án a keszthelyi Festetics-kastély termeiben és parkjában ünnepli velünk a VinCE Magazin első születésnapját, majd így foglalják össze a tudnivalókat. „Már alakul a line-up, azaz a fellépők sora. A zenekarok sora teljes (Alma együttes, United, Maszkura és a Tücsökraj, In Diretta, Pillanatművek, Kerekes Band), a „borászfellépők” listája pedig egyre bővül. Az igazi kincseket keresők számos balaton-környéki kis

borászat kézműves borai közt böngészhetnek, a buborékimádóknak pedig lesz habzóbor, prosecco, olasz pezsgő és persze champagne. A Festetics-kastély óriási ősfás parkjában koktélok, gourmet finomságok és gyerekprogramok (gólyalábasokkal, szabadtéri játékokkal és rajzversennyel) is várják a vendégeket, a kastély pompás termeiben pedig egy jeggyel napi három mesterkurzuson és egy szakmai kóstolón vehetnek részt a fanatikus borimádók. A mesterkurzusok: Szerbia helyi fajtái, világsztárok borai, aperolkurzus, Villa Sandi preseccókóstoló, Unicum Szilva keserűkurzus, kéknyelű – a szexi szőlő, sose hallott nevű fajták, Balaton borvidékei borain keresztül, Ferrari pezsgőkurzus és a Pfneiszl Vineyard története képekkel és borokkal illusztrálva. A parkban a teljes nyugalom elérésében ismét a NaturAqua közreműködik chill-out tereivel, ahogy a VinCE Budapesten tették, márciusban.”

  • A VinCE Balaton exkluzív borfesztivál a keszthelyi Festetics-kastélyban és parkjában 2012. augusztus 19–20-án, 11.00–22.00 óra között kerül megrendezésre.

Festetics kastély, Keszthely

(Csíki Sándor♣)