I. BUBORÉK FESZTIVÁL volt, van, s bizonyára lesz is. A Buborék Fesztiválra az Erzsébet téren, az Akvárium Park területén találhatsz rá. Nem akartam elmenni. A Deák téren szálltam le a metróról, felmentem a térre, aztán, miután néhány perccel korábban egy ismerősöm kérdésére válaszolva, a telefonba még azt mondtam, hogy engem az Buborék Fesztivál különösebben nem izgat, elindultam a tömeg irányába, hogy megnézzem mi is az, ami nem izgat.

Tettem egy kört, hogy felmérjem a pult másik oldalának kínálatát. Mindenféle buborékos italok, amit nagyra becsülök, s aminek nagy jövőjét sejtem. Vonzó italok. Az italokhoz képest az ételválaszték már visszafogottabb, mondhatnám, konzervatívabb. Az italok a képen is látható, egyszerű lelkületű kolbásznál kifinomultabb megoldásokat is megengedtek volna, de mindegy, nem enni jöttem, hanem tájékozódni – gondoltam, kezdetben.

Ízelítő a Buborék Fesztivál ételválasztékából

Buborék Fesztivál 2012

Már éppen konstatáltam magamban, hogy ideje is tovább mennem, amikor Bereznay Tamás szólított meg. Fotó-fotót követett, végül maradtam, s jól is éreztem magam, különösen, hogy jó emberekkel voltam együtt.

Bereznay Tamás séf Aperol Spritz-et iszik

Zundel Rudolf (Frizzante Magyarország) és Gyurcsik Andi

3-2-1: ez az Aperol Spritz

A Buborék Fesztivál háziasszonya Bódi Sylvi

Aki kitalálta...

  • A Buborék Fesztivál nekem tetszett, jól éreztem magam. Sok sikert a folytatáshoz!

Csíki Sándor♣