slowlife hétvége - VINCEVINCE MAGAZIN SLOWLIFE HÉTVÉGE – Ismét kiscsoportos slowlife hétvégét szervez a Vince magazin, ezúttal a Káli-medence szívébe. Ha szívesen indítanád a nyarat pezsgős reggelikkel, medencézéssel, balatoni panorámás és olasz vacsoraestekkel, pincelátogatásokkal, borozással és hosszúra nyúló éjszakai beszélgetésekkel, akkor jelentkezz a június 7-9-i programra. Miről is szól a slowlife koncepciója? Az ejtőzésről. Ez a hétvége a minőségi hedonizmus és a lelassulás jegyében telik. Pezsgős reggelik, ínycsiklandó helyi ételek, minőségi borok, pincelátogatások (Laposa, Káli Kövek), balatoni panoráma, csend, természet,

igényes társaság, felejthetetlen közösségi élmények és egy cseppnyi dolce vita – ezek várnak rád, ha pároddal együtt velünk tartasz a Vince Slowlife kiscsoportos hétvégéjére. A szállás kényelmét a Mandilla Hotel garantálja.

Neked nem kell semmi mással foglalkoznod, minden programot, étkezéseket, szállást, -de még a transzfer szolgáltatást is mi intézünk, így neked csak a feltöltődéssel és szórakozással kell foglalkoznod péntektől vasárnapig!

 

Jegyek

A részvétel már 112.500 Ft/fő áron lehetséges. A jegyár a következőket tartalmazza 2 főre:

 

(A sajtóanyag felhasználásával szerkesztette: Csíki Sándor♣)