Darus Richárd séf, Manna Lounge & ÉtteremMANNA LOUNGE & ÉTTEREM – 2018. szeptember 26-án, egy szűkkörű sajtóvacsorán mutatták be a Manna Lounge & Étterem (1013 Budapest, Palota út 17.) új séfjét, Darusa Richárdot. A Manna kiváló és népszerű rendezvényhelyszín, az esküvőszervezők imádják, ahogy a párok is. A teraszuk pompás. A felszolgálás figyelmes, gondos, a környezet kulturált, a terasz kivételes,  az ár-érték arány jó. Darusa Richárd séf és a tulajdonosok is elkötelezettjei a tisztességes,

minőségi konyhának, ezért az a’la carte étkezésekre is nagy figyelmet fordítanak. Darusa Richárd a siófoki Krúdy Gyula Szakközépiskola és Szakiskolában, 1997-ben végzett. Dolgozott Németországban, Spanyolországban és Ausztriában is. A Manna Lounge & Étterem igazi kihívás az új séfnek, hiszen a házra hangsúlyosan jellemző rendezvények mellett kell igényes a’la carte éttermet is működtetni, ami nem egyszerű, de ahogy Darusa Richárd mondta:

„Kihívásnak tekintem az új, és a nehéz, szinte megoldhatatlannak tűnő feladatokat.”

A fesztelen hangulatú bemutatkozó vacsora menüje jól tükrözi az új séf ambícióit.

Darusa Richárd séf bemutatkozó menüje a Manna Lounge & Étteremben

Darusa Richárd séf bemutatkozó menüje a Manna Lounge & Étteremben

„Itthon is és a világ különböző tájain dolgozva, széleskörű tapasztalatra tettem szert. Mindig vonzottak az új impulzusok, ezért gyakran váltottam munkahelyet. A fúziós konyha híve vagyok. A hagyományőrzés mellett a mai trendeket is figyelemmel kísérem, követem. Büszke vagyok rá, hogy a munkámról elismerően nyilatkozott a New York Times gasztronómiai újságírója is.” – meséli a Manna új séfje.

Manna Lounge & Étterem - az új séf, Darusa Richárd bemutatkozó vacsorájára terítve (2018)

Manna Lounge & Étterem – az új séf, Darusa Richárd bemutatkozó vacsorájára terítve (2018)

Jövünk? Jövünk, jövünk!

Sok sikert kívánunk a Manna Lounge és Étterem új séfjének és Csapatának! Ha kíváncsiak lettetek az új és szimpatikus séfre, s persze a főztjére, látogassatok el a Manna Étterembe.

Csíki Sándor♣