SOFITEL SZÜRET & DEFF HAUPT – Az eső hajnal óta reménytelenül zuhogott. Küldtem is egy sms-t, hogy tényleg lesz-e Sofitel szüret. Lett, s nem is bántam meg, hogy elmentem. Ismét jól sikerült, mint az előző évben, amikor sütött a nap. Most esett, de akadt gumicsizma, esőkabát, s poharainkba a Sofitel bora, a kiváló Ries-Link, amit Szentesi József készít a nadapi szőlők terméséből, s amit minden évben egy hozzáértő csapat választ ki több lehetséges cuvée variáció közül.
Idén ismét egy rendhagyó, s nagyszerű szürettel kezdődött a 2015—ös Ries-Link kézművesbor megalkotása. Szentesi József nadapi szőlészetében egy kis csapat jelenlétében, a Sofitel Budapest Chain Bridge hotel bemutatta, milyen is egy szüret Deff Haupt chef szakácsművészetével fűszerezve. A személyre szabott gumicsizmáktól, az elegáns piknikig mindenre kiterjedt a szervezők figyelme, akárcsak korábban. A szüret alkalmával, a zuhogó esőben, a szőlő szélén felállított sátrak alatt, természetesen a jégbe hűtött 2014-es Ries-Link bor kóstolása sem maradhatott el, amelyet a Sofitel Paris Budapest Étterem és Bárban is meg lehet kóstolni. Remek bor!
Sofitel szüret 2015 – Nadap
- Ismét nagyszerű szüreti program volt, amiért köszönet a Sofitel Budapest Chain Bridge-nek, Kemény Nórának, Závecz Tímeának, Deff Hauptnak és kollégáiknak.
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!