bf2015BOR FLASHMOB 2015 – „Flashmob (villámcsődület): A villámcsődület (vagy angolból átvett szóval flash mob, olykor flashmob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, tipikusan egy demonstrációt hajtanak végre, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is

oszlik. A villámcsődület viszonylag új társadalmi jelenség, az első 2003 májusában volt New York Cityben. Célja, mint minden egyéb demonstrációé, a figyelemfelkeltés, a hétköznapi ember elgondolkodtatása.”

Bor flashmob – 2015, május 27. 17:30, Vajdahunyadvár

  • A rendezvény helyszíne: Budapest, Városliget, a Vajdahunyadvár előtt.
  • A rendezvény időpontja: 2015. május 27., 17:30
  • Az esemény célja, felhívni a figyelmet a kulturált, tudatos borfogyasztásra, és beharangozni a Magyar Bor és Pezsgő Napját! 2015-ben a Koccintás verseny az ötödik évfordulójába lép. Ebből az alkalomból olyan eseményre készülünk, melyre Magyarországon még nem volt példa. Június 27-én, 18 órakor felállítjuk az egy időben koccintók rekordját.
  • A rendezvényt szervezi: A Koccintás és Az ihatóbb Magyarországért csapata
  • A rendezvényhez való  facebook-os csatlakozás elérhetősége: ide kattintva!

A szervezők várnak továbbá minden borkedvelőt, fiatalokat, időseket egyaránt. Vigyél magaddal egy poharat a magyar borért! Ha nincs éppen veled a poharad, adnak neked! Támogasd jelenléteddel a magyar borkultúrát!

bf2015

(Szerkesztette: Csíki Sándor♣)