SOFITEL SZÜRET – A Sofitel Budapest Chain Bridge Szentesi József borász segítségével idén ismét saját bort készít, de nem is akárhogyan! Saját csapatot alapítva saját kezűleg hétről-hétre vesz részt a szőlészet mindennapjaiban, hogy végül egy olyan bor készülhessen, amelyet valóban a budapesti Sofitel saját borának hívhatnak. A szüreten éppen csak túl vannak, mustot kóstoltak, most kezdődhet a munka következő fázisa.
Szeptember 17-én egy rendhagyó szürettel kezdődött el a 2014—es RiesLink kézművesbor megalkotása. Szentesi József Nadapi szőlészetében egy exkluzív kis csapat jelenlétében, a Sofitel Budapest Chain Bridge hotel bemutatta, milyen is egy szüret francia életérzéssel megfűszerezve. Az személyreszabott logózott gumicsizmáktól, a sikkes piknikig mindenre kiterjedt a szervezők figyelme, hogy a munka igazi élmény legyen. A szüret alkalmával természetesen a 2013-as Ries-Link bor megkóstolása sem maradhatott el, amely most már kapható a Paris Budapest Étterem és Bárban.
A Sofitel szüret képei (Nadap, 2014)
A most készülő évjáratot előbb-utóbb a Sofitelbe betérő vendégek is megízlelhetik majd, és a csodálatos kilátás mellett egy olyan vidékre is elkalauzolhatjuk a borrajongókat, mely tökéletes megnyugvást hordoz magában. Ha csak egy pohár bornyi idő erejéig is.
- Nagyszerű szüreti program volt, amiért köszönet a Sofitel Budapest Chain Bridge-nek és külön Juhász Klaudiának és Závecz Tímeának.
(A sajtóanyag felhasználásával szerkesztette: Csíki Sándor♣)
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!