P9060005A DINING GUIDE zsűrije immár nyolcadik éve értékeli a hazai éttermeket, ez alatt a díj az egyik legelfogadottabb elismeréssé vált a vendéglátóiparban és az ínyenc közönség körében egyaránt. A tavaly év vége óta tartó tesztelések eredményeként a Dining Guide étteremkritikusainak szavazatai és pontozása alapján márciusban közzétették a legjobb 20 étterem listáját a Toplista Gasztronómia magazinban. Jó eséllyel a Top 20 étterem között van az idei (2012) Év Étterme is. Szeptember 6-án, csütörtökön 18:30-tól a Hotel Gellértben, ünnepélyes keretek között emeltük meg kalapunkat Magyarország vezető éttermei előtt, s persze kóstoltuk is a főztjüket.

P9060002

Úton a Szabdság hídon, Pestről Budára, a Gellért Hotelbe

P9060004

A Gellért Hotel

A vacsora

P9060053

A felszolgálók mennek...

P9060095

A felszolgálók jönnek...

P9060038

Érkezik az Onyx fogása

P90600401

Osztriga posírozva, szezám consomméval - Kacsamáj zöldalma terrine csirkecomb rilette-tel (Onyx, Budapest)

P9060058

Pacal “szalámi” uborka variációkkal és füstölt kolbász chips-sel (Alabárdos, Budapest)

P9060068

Tányérok közt

P9060082

Mangalica terrin (Mák Bisztro, Budapest)

P9060096

Tálalják a rizottót

P9060106

Zöldborsós, kalamáris risotto (Fausto's, Budapest)

P9060124

Bicsár Attila (Alabárdos) Sárközi Ákos (Borkonyha) ételének tálalásában segít

P9060132

Gőzölt pisztráng ràkbeurreblanc-nal és koriandersalátával (Borkonyha, Budapest)

P9060047

Litauszky Zsolt (21, Pierrot, Pest Buda, Spíler) és Sárközi Ákos (Borkonyha)

P9060147

Borjú pofa langyos “Waldorf salatával” (21 Magyar Étterem, Budapest)

P9060152

A Gellért konyhájában

P9060164

Barbarie kacsa – sárgarépa – zöldborsó (67 Étterem, Székesfehérvár)

P9060168

Mangalica cigánypecsenye 8Enoteca & Bistro CORSO, Pécs)

P9060173

Hazelnut ” dacquoise”, dark choclote mousse (Costes, Budapest)

 

P9060035

Wiszkidenszky András (Dining Guide)

P9060189

TOP 20 Gálavacsora, Gellért Hotel 2012

P9060136

A Szabadság híd éjszaka, a Gellért teraszáról

Csíki Sándor♣

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.