A DINING GUIDE zsűrije immár nyolcadik éve értékeli a hazai éttermeket, ez alatt a díj az egyik legelfogadottabb elismeréssé vált a vendéglátóiparban és az ínyenc közönség körében egyaránt. A tavaly év vége óta tartó tesztelések eredményeként a Dining Guide étteremkritikusainak szavazatai és pontozása alapján márciusban közzétették a legjobb 20 étterem listáját a Toplista Gasztronómia magazinban. Jó eséllyel a Top 20 étterem között van az idei (2012) Év Étterme is. Szeptember 6-án, csütörtökön 18:30-tól a Hotel Gellértben, ünnepélyes keretek között emeltük meg kalapunkat Magyarország vezető éttermei előtt, s persze kóstoltuk is a főztjüket.
Úton a Szabdság hídon, Pestről Budára, a Gellért Hotelbe
A Gellért Hotel
A vacsora
A felszolgálók mennek...
A felszolgálók jönnek...
Érkezik az Onyx fogása
Osztriga posírozva, szezám consomméval - Kacsamáj zöldalma terrine csirkecomb rilette-tel (Onyx, Budapest)
Pacal “szalámi” uborka variációkkal és füstölt kolbász chips-sel (Alabárdos, Budapest)
Tányérok közt
Mangalica terrin (Mák Bisztro, Budapest)
Tálalják a rizottót
Zöldborsós, kalamáris risotto (Fausto's, Budapest)
Bicsár Attila (Alabárdos) Sárközi Ákos (Borkonyha) ételének tálalásában segít
Gőzölt pisztráng ràkbeurreblanc-nal és koriandersalátával (Borkonyha, Budapest)
Litauszky Zsolt (21, Pierrot, Pest Buda, Spíler) és Sárközi Ákos (Borkonyha)
Borjú pofa langyos “Waldorf salatával” (21 Magyar Étterem, Budapest)
A Gellért konyhájában
Barbarie kacsa – sárgarépa – zöldborsó (67 Étterem, Székesfehérvár)
Mangalica cigánypecsenye 8Enoteca & Bistro CORSO, Pécs)
Hazelnut ” dacquoise”, dark choclote mousse (Costes, Budapest)
Wiszkidenszky András (Dining Guide)
TOP 20 Gálavacsora, Gellért Hotel 2012
A Szabadság híd éjszaka, a Gellért teraszáról
Csíki Sándor♣
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!