MEGKEZDŐDÖTT a II. Nemzeti Gulyás Nap, a magyar konyha ünnepe. A visszajelzések, kommentek alapján jól kirajzolódik, hogy ezen a napon tízezrek főznek szerte a világon. Az országban szép idő lesz, s nagy meleg. Folyadékot is bőséggel igyatok! Jó főzést és szép napot mindenkinek! (Csíki Sándor♣)
MA – A MAGYAR KONYHA ÜNNEPE
Szerző: Csíki Sándor | 2011/08/27 | Fesztivál, magyar konyha, Nemzeti Gulyás Nap | 5 hozzászólás
Szép napot mindenkinek!
Semmi logo, hírverés, fénykép, video, de a lényeg itt van előttem! Kiváló gulyásleves marhalábszárból. Lehet, hogy kissé eltér a tömegtől, számomra a legfontosabb „fűszer” a csipetke, de nem hiányozhat a zeller, kömény sem! Sok sikert mindenkinek, aki így ünnepel!
Mackóúr: Szerintem nekem is tetszene. 🙂
hajrá
Nagyon jó volt! Jövőre is leszünk még többen, mint az idén.:)