VOLT FESZTIVÁL – MAGYAR KONYHA 2011. június 30., július 1., 2. 13.00–15.00. Idézet a programfüzetből:

“Amitől a szellem is jóllakik: bográcsozás és beszélgetés Vinkó Józseffel és Csíki Sándorral. Vinkó József, a megújult külsővel és tartalommal újraindult Magyar Konyha magazin főszerkesztője és munkatársa, Csíki Sándor, a Food&Wine bloggere együtt főz és beszélget az érdeklődőkkel. Mialatt a szürkemarhából és mangalicából készült ételek a bográcsban rotyognak, szó esik étkezési kultúráról,

gasztroforradalomról, elfelejtett és újragondolt ételekről, a magyar konyha kincseiről. Várunk minden gasztrománt, gasztronautát, gasztrozófust és gasztrosznobot a Magyar Konyhánál – hiszen az evésnél a világon csak egy jobb dolog létezik: az evésről való beszéd!” Az ételek receptjeit, fotókkal együtt, a VOLT Fesztivál után írom le.

.

.

A Magyar Konyha magazinnal, Vinkó Józseffel ma rozmaringos, zsályás mangalica pörköltet készítek gombával. Remélem ízleni fog!

Csíki Sándor♣