VOLT FESZTIVÁL – MAGYAR KONYHA 2011. június 30., július 1., 2. 13.00–15.00. Idézet a programfüzetből:
„Amitől a szellem is jóllakik: bográcsozás és beszélgetés Vinkó Józseffel és Csíki Sándorral. Vinkó József, a megújult külsővel és tartalommal újraindult Magyar Konyha magazin főszerkesztője és munkatársa, Csíki Sándor, a Food&Wine bloggere együtt főz és beszélget az érdeklődőkkel. Mialatt a szürkemarhából és mangalicából készült ételek a bográcsban rotyognak, szó esik étkezési kultúráról,
gasztroforradalomról, elfelejtett és újragondolt ételekről, a magyar konyha kincseiről. Várunk minden gasztrománt, gasztronautát, gasztrozófust és gasztrosznobot a Magyar Konyhánál – hiszen az evésnél a világon csak egy jobb dolog létezik: az evésről való beszéd!” Az ételek receptjeit, fotókkal együtt, a VOLT Fesztivál után írom le.
.
A Magyar Konyha magazinnal, Vinkó Józseffel ma rozmaringos, zsályás mangalica pörköltet készítek gombával. Remélem ízleni fog!
CsS: Kémeim jelentése szerint igen kitűnőre sikeredett a mangalicapörkölt. 🙂 A testvérem nagyon le volt nyűgözve, mondta, hogy szerezzem majd meg a receptet, de ha jól látom, a tervek szerint amúgy is felkerül az oldalra.
ehran: a gulyásleves sem lett rossz. 🙂
CsS: Megkérdem majd tesómat, azt is kóstolták-e. 🙂 Ha minden igaz, mostanában érnek haza.
Kedves Sanyi!
Bizarr kéréssel fordulok hozzád:
Céglogót keresek, ami abszolút jellemzi tevékenységemet.
(gasztronómiai oktatás,tanácsadás,)
Tudnál ebben segíteni?
Üdvözlettel:
Tamás