Charlene Wittstock

ESKÜVŐ, ESKÜVŐ hátán. Európa arisztokratái láthatólag kedvet kaptak a nagy média nyilvánosságot gerjesztő nősülésre. Most éppen Monaco készülődik egy esküvőre. A „nép” már megjegyezte, hogy az intenzív nyelvtanfolyam ellenére furcsállja, hogy az ara nem franciául nyilatkozik, amit – érthető módon – azon a vidéken a franciák meglehetősen lényegesnek tartanak. (A többiek persze nem annyira.) A „nép” némi botoxról, lézeres arcbőr fiatalításról és az orr plasztikázásáról is suttog, de ez senkit nem kell, hogy elkedvetlenítsen. Nagy felhajtás lesz, még ha nem is akkora, mint a londoni.

II. Albert herceg (53), a Grimaldi Ház feje, III. Rainier monacói herceg és Grace Kelly fia és Charlene Wittstock (33) házasodik, a nép pedig felettébb boldogan hurrázik. Ki tudja, Monacóban tán még én is hurráznék.

  • Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi 1958. március 14-én született, Charlene Wittstock 1978. január 25-én. 2006. február 10-én találkoztak először.

  • Ja, és hogy a FOOD & WINE-nak mi köze mindehhez? Annyi, hogy étel és ital mindenképpen lesz ezen az esküvőn is, és remélhetőleg többet lehet majd róla tudni, mint a londoni vacsorától. Az esküvő napja egyébként 2011. július 2., szombat.

Csíki Sándor♣