NOS, A TV PAPRIKA nem jó, ráadásul időnként már kezd nézhetetlen lenni. Mi a baj a TV Paprikával? Leginkább az, hogy egyenetlen színvonalú, s esetenként kimondottan ‘”gáz”, ami ezen a csatornán megjelenik. Vannak-e jó műsorai a TV Paprikának? Hogyne, miért ne lennének. Ilyen például a Csiszár Jenő közreműködésével készült műsor, amelytől kezdetben igen nagy mértékben idegenkedtem, aztán mégis megkedveltem.

Vannak-e jó műsorok a TV Paprika személyiségeinek képességeivel arányban? Nem, nincsenek olyan műsorok, amelyek a maximumot hoznák ki  a TV-szakácsokból. Bede tudna-e jobb lenni? Szerintem igen. Serényi tudna-e jobb lenni?  Szerintem igen. A többiek tudnának-e jobbak lenni? Szerintem igen. Akkor pedig miért nem jobbak? Talán azért,. mert senki nem várja el tőlük – csupán az olyan  nézők, mint én is.

Az Elzászból érkezett Cristophe kedvesen töri a nyelvet (valószínűleg soha nem fogja megtanulni), s be is került, no, persze nem azért mert töri a nyelvet, hanem, mert főzni is tud. A többiekről nem tudok, mivel a fentebb említett okok miatt csökkentettem napi TV Paprika dózisom, s meg kell, hogy mondjam, hogy egészen jól viselem, sőt, nagyon jól. (Kik castingoltak? Tudjátok?)

Csíki Sándor♣

Lakásétterem
Bede Róbert moderátor lett
KEITH FLOYD – a stílusteremtő
LŐWY ÁRPÁD – tordai pogácsa, pecsenye és nő
SCHMITT PÁL gvajon mit eszik?
A LEVES HAZUDIK – számoljunk együtt
CHEESECAKE recept
H1N1 SERTÉSINFLUENZA – nyáron
ELHÍZÁS –  a 21. század népbetegsége
BÁRÁNYCSÜLÖK