Food Truck ShowFOOD TRUCK SHOW – Az év utolsó Food Truck Show-ja a Margitszigeten lesz. A Kincsem Park helyett a Margitszigeten tartják a szeptemberi Food Truck Show-t 18 és 20. között. A ló- és agárverseny elmarad, de a guruló kocsik kinyitnak, méghozzá a Wonder Island-en, ahol a Duna-parttal, az ugrálóvárral, zenélő kúttal körülvéve egy igazi családi rendezvény vár a látogatókra.

Szeptember 18-án 30 kocsi gurul be a Margitszigetre, köztük a legutóbbi évek nyertes truck-jai, de számos új kocsi is feltűnik, spanyol, olasz, amerikai ízekkel, desszertekkel, fröccs- és sörkülönlegességekkel, szigorúan műanyagmentesen tálalva.  A rendezvény ingyenes és es egész hétvégén 22 óráig dj-kel és utcazenészekkel várja a családokat.

Elindult az online szavazás, amelyen mindenki kiválaszthatja az kedvenc truck-ját. A díjátadót pedig vasárnap este rendezik, ahol a legnépszerűbb kocsi megkapja a szakmai elismerést.

„Dacára annak, hogy ez az év átírta a terveinket, és jóval később kezdődött el a szezon, 8 db új kocsi is csatlakozott a csapathoz. 7 vidéki városban, családias hangulatban, de mindig maximális létszámmal, elégedetten zárjuk az idényt” – értékelte az évet Vad-Horváth Zoltán főszervező.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1218761085158851/

Év Food Truck-ja szavazás: www.foodtruckshow.hu

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)