Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2020MEZTELENÜL KERTÉSZKEDÉS 2020 – A Meztelenül Kertészkedés Világnapját Mike Storey és Jacob Gabriel 2005-ben találták ki. A FOOD&WINE régóta már a nemes ügy mellé állt és a Haller-Terasz a projekt egyik kiemelt (zártkörű) helyszíne volt, és maradt. A Meztelenül Kertészkedés Világnapját először szeptemberben tartották, de aztán hamar rájöttek, hogy nem éppen az ősz az ültetések legideálisabb időszaka. 2007-től kezdődően a Meztelenül Kertészkedés Világnapja minden év májusának első szombatja. 2020-ban az első szombat május másodikára esik.

Vegyél részt Te is!

A Meztelenül Kertészkedésnek Világnapja a Világbéke szolgálatába állítva május 2-án, szombaton kerül megrendezésre az ország egész területén és az Univerzum egyes kiemelt galaxisaiban. Mindenkinek nagyszerű, egészséges, szabadban eltöltött meztelenül kertészkedést kívánok 2020. május 2-án, szombaton, a Meztelenül Kertészkedés Világnapján! Az esemény fő támogatói a FOOD & WINE és az Intergalaktikus Gasztronómiai Világszövetség.

Légy szabad, s ne csak a keresztedet dobd le ezen a napon! Ültessetek, ültessetek szakadatlan! Ültessetek fákat, ültessetek virágokat és május másodikán dobjátok le a ruháitokat! Kertészkedjetek meztelenül! Éljen és virágozzék a Meztelenül Kertészkedők barátsága!

2020. MÁJUS 2. – Ne feledkezz el erről az eseményről, mert ez a nyugati civilizáció pislákoló fénye! Ha élteted, Te is részese leszel a csodának! Éltesd hát és oszd meg! Oszd meg, ne csak lájkold, mert ha nem osztod meg, kaputt a civilizációnak! Gondold alaposan végig!

 

Csíki Sándor♣