Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2018MEZTELENÜL KERTÉSZKEDÉS -Én, a Haller-terasz kertésze, tavaly már felkaptam a fejem arra a hírre, hogy lám, a meztelenül kertészkedésnek is van világnapja, mégpedig május első szombatján. Idén is ez majdnem egybeesik az Anyák Napjával, ami sokakat megzavarhat és eltántoríthat az előző napi meztelenül kertészkedéstől, ám ne hagyjátok magatokat megzavarni! Idén is mindenkinek nagyszerű, egészséges, szabadban eltöltött meztelenül kertészkedést kívánok

ezen a szombaton, 2018. május 5-én, a Meztelenül Kertészkedés Világnapján! Még nem késő kimenni a kertbe és kertészkedni!

A Meztelenül Kertészkedésnek Világnapja a Világbéke szolgálatába állítva május 6-án kerül megrendezésre az ország egész területén és az Univerzum egyes kiemelt galaxisaiban. Mindenkinek nagyszerű, egészséges, szabadban eltöltött meztelenül kertészkedést kívánok 2018. május 5-án, vasárnap, a Meztelenül Kertészkedés Világnapján! Az esemény fő támogatói a FOOD & WINE (foodandwine.hu) a Haller-Teraszon és az Intergalaktikus Gasztronómiai Világszövetség (Intergalaktikus Gasztronómiai Világszövetség). Légy szabad, s ne csak a keresztedet dobd le ezen a napon!

Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2018

Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2018

Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2018

Meztelenül Kertészkedés Világnapja 2018 – Haller-terasz, Budapest

Csíki Sándor♣