Matthew Piercy chefMATTHEW PIERCY CHEF – Matthew Piercy személyében új Executive Chef érkezett a The Ritz-Carlton Budapesthez. A The Ritz-Carlton Hotel Company székhelye az Egyesült Államokban, a Maryland állambéli Chevy Chase-ben található és jelenleg több mint 90 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a karibi térségben, emellett több mint 40 szálloda- és lakóingatlan-fejlesztési projektet is folytat világszerte. Az új séf Budapesten is minden nap azon dolgozik majd a csapatával, hogy olyan gasztronómiai élményekkel kápráztassa el a szálloda vendégeit, melyek méltóak a The Ritz-Carlton névhez.- áll a sajtóanyagban.

Matthew Piercy több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhaművészet és az ezzel kapcsolatos menedzseri feladatok ellátása terén, és dolgozott már többek között Dél-Afrikában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Kanadában. Mielőtt csatlakozott volna a budapesti szállodához, nem volt számára ismeretlen a The Ritz-Carlton márka, hiszen Executive Sous Chefként dolgozott a rijádi és a kairói The Ritz-Carlton hotelekben.

Megtisztelve érzem magam, hogy csatlakozhattam a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához. Mindig inspirálóan hat rám a helyi kultúra és az országra jellemző ízvilág. Magyarország egy lenyűgöző hely, amely számtalan kulináris kincset rejt magában, amelyeket izgalmas lesz felfedezni és alkalmazni a The Ritz-Carlton, Budapest konyhájába”. – mondta az új Executiv Chef.

A Kupola Bar-ban, Kupola Lounge-ban és a Deák St. Kitchen-ben folytatjuk az eddigi munkát, és továbbra is azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtsunk vendégeink számára, amely ötvözi a tradicionális megközelítést az innovatív szemlélettel” – tette hozzá.

A kanadai származású séf hivatalosan 2017. augusztus 9-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához.

Matthew Piercy chef (The Ritz Carlton, Budapest)

Matthew Piercy chef (The Ritz-Carlton, Budapest)

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)