Petridisz AnnaPETRIDISZ ANNA – A hír: Petridisz Anna a FOOD&WINE új szerzője! Ambrus Lajos író, és jómagam mellett, a jövőben Petridisz Anna életmóddal kapcsolatos írásai színesítik, gazdagítják a blogot. Anna a Semmelweis Egyetemen végzett gyógytornász, emellett jógaoktató is, így valóban a legavatottabb helyről kaphattok hiteles tanácsokat minden idevágó témában. Olvassátok el bemutatkozó sorait, amiből nagyon sokat megtudhattok róla, és hamar kiderül, hogy érdemes a nevét megjegyezni.

PETRIDISZ ANNA

„A mozgás és a sport egész életemben fontos szerepet játszott, így nem véletlen, hogy végül a gyógytornát választottam hivatásomnak. Több, mint 14 évig versenyszerűen táncoltam, illetve lassan 10 éve jógázom. Ennek köszönhetően alázatot és kitartást tanultam, amit a gyógyításban szeretnék kamatoztatni. Gyógytornászként hiszem és tudom, hogy az emberi test csodákra képes ezért szeretnék minél több embernek segíteni, hogy megtapasztalhassa ezt a csodát.

Számos területen fejlesztem, illetve képzem magam, hiszen a gyógytornász diploma mellett manuálterapeuta, valamint jóga oktató képesítést is szereztem. A fejlődés és a tanulás iránti vágyam töretlen, ezért szeretném még tovább tágítani a látóköröm és minél több területen kipróbálni magam.

Az írás iránti szeretetemet az általános iskolai magyar tanáromnak köszönhetem, aki elindított az irodalmi vonalon, és aki miatt humán szakon tanultam tovább. Ez a döntés alapjaiban határozta meg az életemet, annak ellenére, hogy végül egészen más szakmát választottam magamnak. Az a kulturális környezet, ami meghatározó éveken át körülvett, formált és alakított, a mai napig inspirál.

Azt vallom, hogy a befektetett energia maximálisan megtérül, ezért bármibe is kezdek, igyekszem teljes szívvel és lélekkel csinálni azt.”  (Petridisz Anna)

Konkoly Tibor díjnyertes fotóján: Petridisz Anna, a FOOD&WINE új vendégszerzője

Konkoly Tibor díjnyertes fotóján: Petridisz Anna, a FOOD&WINE új szerzője