CAMELOT ÉTTEREM – A balatoni szezon rövidségét mutatja, hogy a nagy lakomáiról, adagjairól híres, ezért a vendégek körében különösen népszerű siófoki Camelot Középkori Étterem is csak július 1-én nyit és csupán augusztus végéig lesz nyitva. Mint a honlapon írták: „A balatoni nyárban már jó ideje Siófok a „világ közepe”, a városon belül pedig az

Ezüstparton található Palace szórakoztató komplexum vonzza a legtöbb vendéget. Az idén 26 éves létesítmény a Palace Dance Club megálmodásával született, azóta pizzéria, fagyizó, pálmafákkal övezett medencés kerthelyiség és egy közkedvelt középkori étterem is épült hozzá.

A Camelot Középkori Étterem, Siófok

A Camelot Középkori Étterem, Siófok

A Camelot korát idéző középkori étterem külsőségeiben is a lovagkort idézi: a bejáratnál kőből rakott kerítésen halad keresztül a látogató, akit odabent régmúlt idők hangulatát árasztó falak vesznek körül. Belépve rögtön udvari bolond csalogatja maga után a három méter magas páncéllovag mellett elhaladó hölgyeket és urakat a súlyos fa asztalokhoz. Az asztaltársaság ezt követően figyelemmel kísérheti, mint készülnek a fenséges fogások, hiszen azokat szemük láttára süti-főzi a szakács.

A Camelot Középkori Étterem, Siófok

A Camelot Középkori Étterem, Siófok

Az ínycsiklandó falatokat korhű ruhákba öltözött pincérek szolgálják fel fa- és cseréptálakban, melyekből a nemes társaság faétkészlettel vagy épp anélkül, puszta kézzel lakmározhat. A középkori dínom-dánomot a folytonosan mókázó udvari bolond vidám játéka, valamint az egykori mesterdalnokok méltó utódjaként fellépő lantosok, furulyások teszik teljessé. A Camelot középkori étterem vállalja akár céges, akár magánjellegű rendezvények igazán hangulatos és zökkenőmentes lebonyolítását is. Előzetes megbeszélés után várjuk kedves vendégeinket.

  • Cím: 8600 Siófok, Vécsey Károly u. 20.
  • Nyitva: 2017. július 1-től, minden nap 17:00-24:00-ig
  • Asztalfoglalás, egyéni menü csoportok részére: 06 84 350 698, 06 30 200 8888
  • Facebook: Camelot Középkori Étterem

Így telik nálunk a nyár, lakomák minden mennyiségben délután és este! 🙂

Közzétette: Camelot Középkori Étterem – 2015. augusztus 5., szerda

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)