ROSALIA RECEPTVERSENY 2017 – „Keressük az idei kerti partik legmenőbb ételeit!” – olvasható az idei (2017) Rosalia honlapján. Megállíthatatlanul tombol a tavasz, lassan nyakunkon a nyár. Aki még nem tette, az gyorsan porolja le a kerti bútorokat, napernyőt, homokozó játékokat, tisztítsa meg a grillsütőt, mert hamarosan nagy szükség lesz rájuk. A Nagygombos Borászattal karöltve a Rosalia Fesztivál receptversenyt hirdet. Két feltételnek kell csupán megfelelni:

a beküldött recept olyan ételt tartalmazzon, ami a kerti partik elengedhetetlen része, illetve jól párosítható rosé borhoz. Ezen felül csak a képzelet szab határt, jöhet minden: sós, édes, fűszeres, sült, főtt, grillezett, hideg, meleg étel.

Beküldés

Fődíj

  • Egy két személyre szóló, több fogásos vacsorameghívás a Fricska Gastopub-ba. A fogásokat sommelier által kiválasztott rosé borok kísérik. Valamint egy karton Rosé Válogatás a Nagygombos Borászat felajánlásával és két személyre szóló meghívás a Rosalia Fesztiválra.

Második és harmadik helyezett

  • Egy-egy karton Rosé Válogatás a Nagygombos Borászat felajánlásával, valamint egy két személyre szóló meghívás a Rosalia Fesztiválra.

(A honlap alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)