DAMNICZKI BUDAPEST – A Damniczki Budapest cukrász manufaktúra a nyitás óta eltelt egy évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumot, a legjobbat kívánja adni a vendégei számára. A nyári időszak állandó kínálatában lévő 48 fagylaltja, a szezonális monodesszertek és sütemények, valamint a csúcsminőségű kávék mellett, mostantól széles péksütemény választékkal, igazi franciás reggeli kínálattal is várja a hozzá érkező vendégeket. A péksüteményeket a The Mill

kézműves pékség készíti a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra részére. A kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal dolgozó, mesterséges adalékoktól mentes péksüteményeket előállító The Mill pékmestere, Markovics Gergely könnyen megtalálta a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrára jellemző stílust, így a cukrászda kínálatába tökéletesen illeszkedő, egyedi hangvételű, minőségi péksütemények várják a reggelizni vágyókat.

A tökéletes francia reggeli: kávé és péksütemény

Az igazi franciás reggeli élményéhez hozzájárulnak a gondosan válogatott alapanyagokból készült kávés italok is. A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra kávékínálatában megtalálható a kiváló olasz espresso, az újhullámos, világos pörkölésű, termőterület-szelektált kávé és a baristák a filterkávé készítés világában szintén otthonosan mozognak.

Előtérben a szezonalitás

Damniczki

Damniczki: Mascarpone-s medvehagyma fagylalt

A Damniczki Budapest elkötelezett híve a szezonalitásnak, a fagylaltpultban már jelenleg is 24-féle szorbet és tejes fagylalt található. A kedvelt klasszikusok – vörösboros málna, gyömbéres maláta, sós vajas kukorica – mellett számtalan újdonság is fellelhető a pultban, ilyen többek között a szomolyai fekete cseresznye szorbet vagy a tavasz sztárja, a mascarponés medvehagyma. A fagylaltok mellett a desszertválaszték is az évszaknak megfelelően változik, és a péksütemény-kínálat is ennek megfelelően alakul, a húsvéti időszakban a kávénk mellé medvehagymás, sonkás, tormás péksüteményt is választhatunk.

Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)