VALENTIN NAP – Az InterContinental február 14-én különleges Valentin napi meglepetés ajánlattal kedveskedik. Mint írják: „Valentin nap luxus kivitelben, az esti fényekben úszó dunai látkép zavartalan panorámájával. A Budai Várra és a Lánchídra néző Club InterContinental egyedülálló módon megnyitja kapuit, hogy egy exkluzív vacsora keretein belül különleges élményekkel kápráztassa el a romantikára vágyó szerelmes párokat.
Afrodiziákumokban bővelkedő, válogatott borokkal kísért menüsorral, az alkalomra megálmodott egyedi desszertekkel és számos meglepetéssel várjuk vendégeinket! Egyet már most elárulunk: a hölgyeket egy csodás Plantomime virágkölteménnyel lepjük meg az est során.”
- Dátum: Február 14.
- Időpont: 19:00 – 23:00
- Helyszín: Club InterContinental
- Ár: 35 000 Ft / fő (A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díjat számolnak fel)
- Corso Étterem: 06 1 327 6392
- corso.restaurant@ihg.com
A menü
„A Hotel Executive Chefjei által megálmodott 5 fogásos menüsor alakbarát, mégis ízélményekben bővelkedő ételeket sorakoztat fel. A kínálatot a hazai és nemzetközi hatások kreatív ötvözete jellemzi— ezt példázza, hogy a kiváló minőségű magyar alapanyagokkal jól harmonizál többek között a fenséges francia osztriga, mely csupán egy az est különlegességei közül. A fogások esetében a fehér szín dominál, melyet a desszertek esetében leheletnyi pirossal koronáztak meg.”
Februárt megelőzően alkalmunk volt a Valentin-napi menü végigkóstolására. A csicsókaleves képe nélkül, de álljon itt a menü. Íme a menü:
- Előétel
Osztriga citrommal - Leves
Csicsókakrémleves, pirított dió, Lestyános tejhab
- Főétel
Surf&Turf- Grillezett bélszín java és tigrisrák farok, petrezselyem gyökér és zeller, cabernet sauvignon mártás.
Az InterContinental Budapest Pastry Chef-je, Vágó Nikolett a szerelmesek ünnepére készülve igazi különlegességekkel rukkolt elő:
„Tekintettel a fehér színben játszó menüsorra, úgy gondoltam, hogy desszertek színét a pirossal, ízét pedig afrodiziákumokkal bolondítom meg. Serkentő kardamom, gyömbér, csokoládé, méz és eper felhasználásával olyan süteményeket álmodtam meg, melyekre alapvetően a fanyar és az édes ízek játéka jellemző. Személyes kedvencem,a Tejcsokoládé tart méz mousse, gyömbéres sárgabarack zselével, nem csupán üde megjelenésével, hanem egyedi ízvilágával is igazi színfoltja a menüsornak.”
(Összeállította: Csíki Sándor♣)
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!