11000BOCUSE D’OR A PIACON – After Party a Hold utcában, a Belvárosi Piacon 2017. január 28-án, szombaton. Január 24-25-én zajlott a Bocuse d’Or lyoni világdöntője, ahol az Európa-bajnok Széll Tamás különdíjas és 4. helyezett lett. Sok hazai szakmabeli és érdeklődő utazott el, hogy élőben láthassa a legrangosabb szakácsversenyt, akik viszont itthon követnék az eseményt, azok közül sokan a Hold utcai Belvárosi Piacon tették ezt.

Budapest egyik legszebb piaca mára olyan gasztro-közösségi helyszín lett, ahol nemcsak bevásárolni, hanem jókat enni is könnyen lehet, köszönhetően az utóbbi években üzletet nyitott éttermeseknek, séfeknek.

A Hold utcai Belvárosi Piac a Bocuse alatt üzemelő óriás kivetítővel.

A Hold utcai Belvárosi Piac a Bocuse alatt üzemelő óriás kivetítővel.

  • Január 28-án, szombaton napközben Breakfast Market BdO Extra vár mindenkit: a havi reggelizőnapon ezúttal csirkés és zöldséges ételekkel is készülnek a helyek a szokásos jóféle reggelik/ebédek mellett, utalva a verseny kötelező alapanyagaira.
  • Este 18:00 órától pedig indul az After Party sok pezsgővel, piaci ételekkel, zenével és a hazatérő magyar csapat is megérkezik a Hold utcába. 19:00 órától egy laza talk-show is lesz. Az éttermek késő estig nyitva tartanak, a rendezvény 22:00 órakor zár. A belépés minden programra ingyenes.

FaceBook_event_bocusedor4

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)