Zsidai RoyZSIDAI CSOPORT 2016 – Idézet: „Kedves Vendégünk! Az elmúlt napok sajtóhadjáratára reagálva szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy semmilyen hús-, tejtermék vagy bármilyen élelmiszer-alapanyag  nem került egészségre káros módon a Zsidai Csoport éttermeiben felhasználásra. Ahogy tudják, számunkra a vendég elégedettsége, az egészséges táplálkozás, az étkezési kultúra fejlesztése, a kompromisszummentes minőség, a legjobb és legegészségesebb alapanyagok felhasználása a legfontosabb. Ezt világosan és határozottan kifejtettük a sajtónak kedd

késő délután kiküldött közleményünkben, amelyben a leírtak helyreigazítását is kértük. Több pontban vitatjuk a NÉBIH nem jogerős vizsgálatának megállapításait, amelyet meg is fellebbeztünk. A jogosnak tartott hibákat viszont azonnal javítottuk.  A belső eljárásunkban szigorítottuk az ellenőrzést, a személyi hibákra utaló hiányosságokat pedig a csapat nagyobb odafigyelésével hozzuk helyre. Egy étterem konyhája precíz üzem, ennek fenntartása folyamatos erőfeszítést igényel mindenkitől.

  • A jogerős NÉBIH határozatról tájékoztatni fogjuk a sajtót és a közvéleményt is, addig is várunk minden kedves vendégünket éttermeinkben!

A Zsidai Gasztronómiai Csoport”

Ókovács Szilveszter és Zsidai Roy (Opera Café, Budapest)

Ókovács Szilveszter és Zsidai Roy (Opera Café, Budapest)

(Szerkesztette: Csíki Sándor♣)