Központ Bisztró - enteriőrKÖZPONT BISZTRÓ – Mint a jól összeállított sajtóanyagból is megtudhattam: „2013 december közepétől új színfolttal gazdagodott Újpest gasztronómiai palettája. A főtéren nyílt Központ Bisztró megteremtette a már rég hiányolt bisztró hangulatot a város e szegletében. A Központ Bisztróba bármikor betérhetünk, legyen szó kávéról, egy

tartalmas, napindító reggeliről, egy jó ebédről vagy akár egy családi, baráti vacsoráról. A gondosan összeállított étlapnak köszönhetően mindenki találhat számára megfelelő fogásokat.”

Petrovszki Norbert ügyes – érdemes megkóstolni az ételeit

„A minőségi, szezonális konyháról Petrovszki Norbert gondoskodik, ételeiben ötvözi a modern gasztronómia előnyeit a klasszikus fogások erényeivel. Az üzleti ebéd heti menüje mellett az esti vacsorák alkalmával a vendégek megkóstolhatják – többek között – a jércelevest udon tésztával, japán gombával, a grillezett kecskesajtot rukkolás tavaszi salátával és maracujavelővel, vagy épp a konfitált marhanyakat, amit pirított tavaszi zöldségekkel és whiskey-s glasszal kínálunk.”

Néhány étel fotója a sok közül, amit kóstoltam

Jérceleves udon tésztával, japán gombával

Jérceleves udon tésztával, japán gombával

KÓSTOLÓ TRIÓ (camembert-krém, sonkakrém, padlizsánkrém)

Kóstoló trió (camembert-krém, sonkakrém, padlizsánkrém)

CSIRKECsirkemell steak édesköményes jázminrizzsel, fenyőmagos karfiolpürével

Csirkemell steak édesköményes jázminrizzsel, fenyőmagos karfiolpürével

KONFITÁLT MARHANYAK pirított tavaszi zöldségekkel, whiskey-s glasszal

Konfitált marhanyak pirított tavaszi zöldségekkel, whiskey-s glasszal

  • A Központ Bisztró kínálatának meghatározó szereplői a ház különleges hamburgerei. A marhahúsos hamburgerek mellett kecskesajtos vegaburger és a – klasszikus saláta ihlette – cézárburger is megtalálható az étlapon. A Központ Bisztró itallapját pedig a gazdag ízvilágú kézműves sörök, a Mayer ház szirupjai és szörpjei és a kisebb pincészetek borai színesítik.
Központ Bisztró - enteriőr

Központ Bisztró – enteriőr

A Központ Bisztró bárhonnan könnyedén megközelíthető – az újpesti metróállomás egy percre található – az autóval érkező vendégek részére pedig két közeli parkoló is rendelkezésre áll.

Wessely Márta, Gyimesi Zsuzsanna, Ördögh Bálint és Szabó Edit társaságában, a Központi Bisztróban

Wessely Márta, Gyimesi Zsuzsanna, Ördögh Bálint és Szabó Edit társaságában, a Központi Bisztróban

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)