JamiesItalian_házi polenta chips_homemade polenda chipsJAMIE OLIVER ÉTTERME – Több hónapos előkészületek, két hónapos londoni és budapesti tréning után május 20-án megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, Budapesten, a történelmi Budai Várban. Az éttermet Jamie a Zsidai Gasztronómiai Csoporttal, a közös regionális terjeszkedés első állomásaként, nyitotta. Nekem ugyan nem volt szerencsém a nyitás előtt megnézni a hivatalosan ma megnyílt éttermet, de gondolom, hogy akadnak sokan, akiket érdekel, hogy milyen lehet belülről.

Hogy a várható kíváncsiságot a sajtóanyag alapján valamennyire kielégítsem, mutatok néhány most érkezett fotót a Budai Várban megnyílt új Jamie’s Italian étteremről. Ennél többet majd csak akkor tudok mondani, ha magam is láttam, s megtapasztaltam.

Jamie's Italian a Budai Várban

Jamie’s Italian a Budai Várban

Jamie's Italian a Budai Várban

Jamie’s Italian a Budai Várban

Jamie's Italian a Budai Várban

Jamie’s Italian a Budai Várban

  • Erősen sejthető, hogy aki a tradicionális és mélyen autentikus itáliai konyha iránt érdeklődik, az nem a Jamie’s Italian-ban talál majd rá. Az angol-olasz Jamie’s Italian megnyitásával a budapesti választék tovább színesedett, s remélhetőleg még többen lesznek a sokszínű olasz konyha szerelmesei, amelyből végül minden étterem profitálhat.

Árak

  • Előételek, kenyerek, bruschetták: 640-2240 Ft
    Tészták: 2240-3560 Ft
    Főételek: 2640-6980 Ft
    Pizzák: 1880-2960 Ft

Csíki Sándor♣