Romano Boscolo úr a Bioscolo Budapest Hotel 10. születésnapjára rendezett fogadásonBOSCOLO BUDAPEST – 10 éves a Boscolo Budapest Hotel, amely 2016. májusában ebből az alkalomból ünnepi sajtótájékoztatót és fogadást is rendezett. Az elegáns születésnapi ünnepségen a Boscolo Csoport képviseletében megjelent a névadó olasz család tagja, Romano Boscolo úr is (a képen). A Boscolo család első vállalkozása,  a Sottomarina 1978-ban nyílt meg. A szállodalánc legelegánsabb tagja, kétségtelenül a Boscolo Budapest,

amely éppen 10 esztendeje, 2006-ban, s Boscolo New York Palace néven nyitotta meg kapuit. A Boscolo ötcsillagos hoteljai a:

  • Boscolo Exedra Roma, Róma
  • Boscolo Venezia, Velence
  • Boscolo Milano, Milánó
  • Boscolo Budapest, Budapest (korábban: Boscolo New York Palace)
  • Boscolo Prague, Prága
  • Boscolo Exedra Nice, Nizza

A vállalkozás teljes egészében a négy testvér és társalapító, Angelo, Giorgio, Rossano és Romano Boscolo kezében van.

Oliver Hutten került a Boscolo Budapest élére

Mint írják: „A Boscolo Hotels örömmel jelenti be Oliver Hutten Úr kinevezését, aki május 2-ai hatállyal a Boscolo Budapest Szálloda és Boscolo Residence Igazgatója lett. Oliver Hutten korábban a Boscolo Exedra Roma Szállodaigazgatója volt, lenyűgöző eredményeket elérve mind a bevételi oldalon, mind a minőségi szolgáltatás oldalán az elmúlt több mint három ott töltött év alatt. A Rómában eltöltött évek előtt a Boscolo Milano Szállodaigazgatója volt 2010 és 2013 között, amely idő alatt a hotelt mint egy ikonikus modern életstílus jelképét vezette be a piacon. Hutten Oliver a Boscolo Milano szálloda vezetése előtt dolgozott a Principe di Savoia Hotelben, a Milan Italy Dorchester Collection szállodában, a frankfurti Kempinski Hotel Gravenbruch-ban, a Four Seasons Hotel Berlinben és a chicagói Drake Hotel Hiltonban. Oliver Hutten most fog először Magyarországon tevékenykedni, magával hozva a több mint 25 éves szakmai tapasztalatát, mely számos részlegre kiterjed, csakúgy mint a Food & Beverage, értékesítés, marketing és a Revenue, mely nagyban hozzájárult dinamikus vezetői képességéhez. Oliver Hutten az új kinevezéséről azt mondta:

„Nagyon izgatottan várom ezt az új kihívást. Az én küldetésem az, hogy a Boscolo Budapest és Boscolo Residence továbbra is a felső kategóriás luxus márkaként legyen pozícionálva Budapesten, megkülönböztetve az elegancia, az udvariasság és a vendégszeretet egyediségével, hogy ez az olasz életmódot képviselje a világ valamennyi tájáról érkező vendégeinek.”

A Boscolo Hotels köszöni Oliver Hutten szakma iránti szenvedélyét és elkötelezettségét, és nagyon sok sikert kíván neki az új pozíció betöltéséhez.”

Romano Boscolo úr a Boscolo Budapest Hotel 10. születésnapjára rendezett fogadáson

Romano Boscolo úr a Boscolo Budapest Hotel 10. születésnapjára rendezett fogadáson (2016. május)

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)