Bocuse d'Or Europe 2016BOCUSE d’OR EUROPE 2016 – Legyél Te a magyar csapat vezérszurkolója májusban a Bocuse d’Or európai döntőjén! A világ legnagyobb szakácsversenyén hagyomány, hogy minden nemzet versenyzőit saját, lelkes szurkolótábora buzdítja egy vezérszurkolói csoport vezetésével. A májusban Budapesten tartandó Bocuse d’Or Europe-on is a csapatokat kísérő szurkolók gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról a kiélezett versenyen. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia egy

felhívásban várja a magyar versenyzőket lelkesítő „hajrá csapat” jelentkezését! Májusban hazai pályán versenyez majd a magyar csapat, hiszen Budapesten rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyének a Bocuse d’Or-nak az európai döntőjét. Ezekben a napokban Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ, itt dől el ugyanis hogy a 20 európai nemzet közül melyik 11 ország séfje jut el a 2017-es lyoni világdöntőre.

  • A Magyar Bocuse d’Or Akadémia várja olyan amatőr zenei együttesek jelentkezését, akik szívesen szurkolnak a magyar csapatnak és jó hangulatot tudnak teremteni  május 11-én, a Bocuse d’Or Europe második versenynapján.
  • A feladat a magyar csapat buzdítása a versenyen olyan eszközökkel, dallamokkal, zajkeltéssel, ami a többi néző lelkesedését is fokozza, és aktív szurkolásra ösztönzi őket.

Március 22-ig olyan 3-5 fős csapatok – vagy, már működő amatőr zenei együttesek – videós jelentkezését várjuk, akik megteremtik majd azt a hangulatot a helyszínen, amivel hangban és vizuális megjelenésben is kitűnnek a tömegből, lelkesíteni tudják a többi szurkolót is és győzelemhez segítik a magyar csapatot.  Fontos, hogy a magyar versenyzők érezzék a hazai közönség támogatását, és megmutassuk a világnak, hogy szurkolásban is kiemelkedőt tudunk nyújtani.

Screenshot_2015-12-07_18_27_52(1)

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)