Zé_boritoFÖRDŐS ZÉ – Hazánk egyik legpörgősebb gasztroblogja a Street Kitchen (SK), amely február óta már az RTL Klub képernyőjén is látható. Az SK alapító tagja, Fördős Zé 2012-ben azért indította el öccsével  a gasztro-videoblogját (akkor még a Szárnyas Ízvadász névvel) mert meg akarta mutatni, hogy ő mit gondol a főzésről.  Az alapreceptje elég egyszerű: álljunk lazán a dologhoz, és hallgassunk az ösztöneinkre! A Konyhafőnök című tévéműsor zsűrijéből is ismert Fördős Zé első szakácskönyve is ezt

az elvet követi és igényes fotókkal, brutálisan jó receptekkel segít isteni ételeket főzni minőségi alapanyagokból. A könyvben nem csak különleges alkalmakra, de a hétköznapokra is találhatunk isteni, könnyen elkészíthető ötleteket. Zé első – s cseppet sem utolsó – szakácskönyve 75 receptet tartalmaz, 6 fejezetre bontva. Ezek a következők: Bajnokok reggelije, Levesek,előételek,szendvicsek, Gyors kaják, Brutális fogások, Buli van, gyerekek! és Cukor.

„Ez a könyv azoknak szól, akik örülnek, hogy egy szupermarketben is össze tudják kapkodni maguknak a hozzávalókat egy jó vacsorához. Akik a házibuliban szeretnének valami nagyot villantani a barátaiknak. Akiket lázba hoz az olvadó sajt, a sistergő hús és a lecsorgó szaft. És persze akik nem félnek kinyitni  a hűtő ajtaját este 10 után. Ha Te is ilyen vagy, akkor csípni fogod ezt a könyvet. Tele van izgalmas, változatos, színes ételekkel és italokkal azért, hogy Te is rákattanj a főzésre. Pacal Forever Gyerekek!” – mondja Fördős Zé.

A Fördős Zé a konyhában című szakácskönyv már kapható a Street Kitchen webshopjában (www.skshop.hu) a Líra, Libri, Alexandra, Bookline hálózatában, valamint a Tesco áruházakban. Fogyasztói ár: 4990 Ft.

S, hogy milyen a könyv?

  • Jó! Nekem tetszik!

A könyv borítója

(A sajtóanyag felhasználásával szerkesztette: Csíki Sándor♣)