OLASZ ALAPANYAGOK (Jolanda de Colo) – Az olasz Jolanda de Colo nem ismeretlen Magyarországon, már csak azért sem, mert a családi vállalkozás magyar libával kezdte, és nagy mennyiségben vásárol mangalicát is, amiből kiváló termékeket, egyebek mellett azt az új, mangalicahúsból hagyományos módon előállított mortadellát is készítik, amit az Arany János utcában, a Gastronomia Pomo d’Oro-ban is megkóstolhattak a minőségi olasz alapanyagok iránt érdeklődő meghívottak. A Jolanda de Colo közel kétezer termékét közel kétezer étterembe juttatja el. A világ minden részéről vásárolnak, s forgalmaznak termékeket.
- Mint Gianni Annoni (Trattoria Pomo d’Oro) is megerősítette, megbízhatóan, mindig ugyanabban a minőségben szállítanak. Hetente kétszer. S, amit magam is észrevehettem, szakácsbarát kiszerelésekkel dolgoznak. Alapanyagaikból sok esetben már kis munkaráfordítással is kiváló gourmet fogások készíthetők. Erre a rákok is jó példával szolgálnak.
- A Jolanda de Colo bemutatója ismét csak meggyőzött a régi igazságról: az alapanyag mindent meghatároz. A kóstolt rákok, mangalica termékek, pácolt-füstölt liba, burrata meggyőzőek voltak.
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!