1198_1DOUBLE BUBBLE, Budapest – „Szeretnénk meghívni, hogy együtt ünnepeljük a Double Bubble Pezsgőbár első születésnapját. Hogy sok pezsgő lesz, az szinte természetes, de különlegességgel is készültünk: a közös ünneplés előtt Marczingós Zoltán pezsgőszakértő tart kóstolót. Lesznek különleges, máshol nem kóstolható tételek is. A Double Bubble Budapest legnagyobb választékkal rendelkező exkluzív pezsgőbárja, ahol nem csak üveggel, hanem pohárral is mindig legalább 18-25 féle pezsgőt lehet kóstolni.

A választék folyamatosan frissül, célunk, hogy a hazai borvidékek legjobb pezsgőitől az olasz proseccókon és francicortákon át a spanyol cavákig, vagy épp crémant-okig és természetesen champagne-okig megmutassuk a pezsgővilág legjavát. A kínálatot a tévedhetetlen stílusérzékéről ismert Taittinger champagne-ház tételei koronázzák meg és olyan pezsgőborok teszik teljessé, mint a Comtes de Champagne, a Roederer Cristal, a Dom Pérignon vagy a Krug. A Pezsgőbár hitvallása, hogy a pezsgő a hétköznapok ünnepi megkoronázása. Indítsd velünk a péntek estét! :)”

  • Hát, így kezdődött, ezzel a meghívással, amit Budavári Dóri küldött, a tulajdonosok nevében.
Double Bubble Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

Double Bubble Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

  • Double Bubble pezsgőbár a Champagne-ból ismert, de Európa nagyvárosaiban is rendkívül népszerű – mifelénk meglehetősen bátor – koncepcióval nyitott meg 2014. március közepén. Az új találkozópont a város szívében, a megújult Madách téren szinte teljesen a pezsgőkre épít, a széles választékból a kellemes teraszon poharazni is lehet. A pezsgőkultúra útjában itthon sok tévhit és előítélet áll, a Double Bubble ezek ellen sorakoztat fel meggyőző kínálatot. A legjobb hazai pezsgők, proseccók és spanyol cavák mind-mind egy korty életérzés, a legnagyobb élményt mégis Champagne felfedezése jelentheti.
Double Bubble Pezsgőbár, Budapest

Double Bubble Pezsgőbár, Budapest

A bár nemcsak kínálatában, de kialakításában is újszerű megoldásokat hoz. Teraszra nyíló frontja felnyitva bárpultként szolgál és a belsőépítészet egybenyitott tereit idézi, ezzel a közös élményt, mint rendezőelvet alkalmazták a tervezők. A bárpult mögötti champagne-fal fényes fekete felülete és beépített világítása kiemeli az ikonikus pezsgőmárkák saját arculatát, míg a rendhagyó körkörös elrendezés a palackok elforgatásával még mozgalmasabbá teszi az összhatást.

Double Bubble Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

Double Bubble Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

Csíki Sándor♣