BELGA SÖRFESZTIVÁL, 2014 – Május 16-18. között ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Idén új helyszínre – a Bálna Budapestbe – költözik a Belga Sörfesztivál. A „Bálnában” lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így a látogatók tetszés és igény szerint élvezhetik a szabadtéri szikrázó napsütést (ha lesz), és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve!

A nőknek szánt Delírium: Deliria

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekművek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetően az idei Belga Sörfesztivál is bővelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerű Delirium sorozat legújabb, nők által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezők elhozzák a limitált mennyiségben készülő Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be első alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer. Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok.

Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfőzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sört kóstolhatnak meg az látogatók! A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínű is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenki a maga sörét!

Belépők

  • 2.800 Ft – sörkedvelőknek (3 pohár sört ihatsz érte)
  • 4.000 Ft – sörrajongóknak (5 pohár sört ihatsz érte)
  • Minden belépő mellé a Sörfesztivál hivatalos, üveg söröspoharát adják!
  • Bankkártyás és Szép Kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Nyitva tartás

balna2

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)