boc europeBOCUSE d’OR 2014, STOCKHOLM – A Bocuse d’Or magyarországi döntőjét március 12-én, szerdán rendezték a SIRHA Budapest 2014 kiállításon, a Hungexpo A pavilonjában. Az európai döntőre 2014. május 7-8-án került sor. Az európai döntőben a Magyarországot képviselő Molnár Gábor a 9. helyezést érte el, amivel bejutott a lyoni döntőbe. Az európai döntőhöz kapcsolódó gasztroszenzáció, hogy, mint a magyar Bocuse d’Or Akadémia közzétette: „Budapesten rendezik legközelebb a Bocuse d’Or

európai döntőjét. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia 2013. decemberében nyújtotta be pályázatát a világ legismertebb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjének 2016. évi rendezésére. Május 8-án csütörtök este hirdették ki Stockholmban a pályázat eredményét: Budapest nyert.”

10325738 4122865008044 4551417055249370777 n

Munkában a zsűri (Fotó: Harmath Csaba)

10348833 10202836640615184 4931085035256389137 o

Az eredmények (Fotó: Zsidai Roy)

A helyezési lista

  1. Svédország
  2. Dánia
  3. Norvégia
  4. Franciaország …. (legjobb halétel)
  5. Finnország ……… (legjobb húsétel)
  6. Egyesült Királyság
  7. Izland
  8. Észtország
  9. Magyarország
  10. Németország
  11. Hollandia
  12. Svájc
  13. Ausztria
  14. Belgium
  15. Olaszország
  16. Spanyolország
  17. Törökország
  18. Oroszország
  19. Luxemburg
  20. Bulgária

Molnár Gábor ételei

1939730 697335856993477 1459628400777475848 n

Tálalás (Fotó: Magyar Bocuse d’Or Akadémia)

10357455 697334823660247 2311175894985184578 n

Molnár Gábor halétele (Fotó: Magyar Bocuse d’Or Akadémia)

10313070 697335860326810 3910420619072735867 n

Molnár Gábor húsétele (Fotó: Magyar Bocuse d’Or Akadémia)

  • Gratulálok a magyar Bocuse d’Or csapatnak, s mindenkinek, aki hozzájárult, hogy Molnár Gábor, sok munkával, jól szerepeljen. Szép volt fiúk!

Csíki Sándor♣

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.