V.I.P. Violet Piano - latvanytervÜVEGZONGORA – ilyet sem láttam még, azonban Őszy-Tóth Gábriel, akiről az „Így főznek a borászok” és az „Így főznek a hírességek” könyvek, az Üzlet és Stílus konferenciák és a ferencvárosi Humor és Borfesztivál szódával  okán már többször is hírt adtam, újabb különlegességgel rukkolt elő. A főszereplők ezúttal Violet és az üvegzongora.  A projekt elnevezése: V.I.P. – azaz Violet Invisible Piano és, ahogy a producer mondja:

„A Violet-produkció minden tekintetben egyedülálló, különleges alkalmakra, exkluzív partykra, bálokra, céges rendezvényekre, karácsonyi bulikra született!”

A produkció lényege, hogy Violet egy átlátszó „üvegzongorán” játszik, miközben a zongora belső, rejtett LED-fényekkel megvilágított. A különleges hangszer egy magyar világszabadalom, melynek bejegyzése folyamatban van, a neve V.I.P. – Violet Piano.

V.I.P. Violet Piano

Violet Piano

Violet

Mivel az átlátszó zongoratestben nem húrok, hanem digitális billentyűzet (Roland), végfok erősítő és hangfalak helyezkednek el, így a hangszer mobilitása sokkal nagyobb, mint egy normál húros hangszeré és 250-480 kg helyett mindössze 120 kg. A zongora önmagában is szól, de természetesen kihangosítható.

Violet korábban az opera műfajában zongorázott, s ő szervezte többek között az Operacsillgok Gálakoncertet, ahol szintén fellépett.

Most, e különleges produkció keretében a világ legismertebb dallamait dolgozza fel Richard Clayderman stílusában, ám azt már jelentősen továbbgondolva. Hallgasd meg Violet játékát itt: Violet – May way

Violet jelenlegi műsorai

  • Világslágerek és világhírű filmzenék (30-60-90 perces program).
  • Opera dallamok, a világ legszebb operaáriái zongorán (30-60-90 perces program).
  • Magyar dallamok. operett (Lehár, Kálmán Imre), opera (Erkel Ferenc, Kacsós Pongrác), klasszikusok (például Liszt művek)  (30-60-90 perces program). 
  • Olasz dallamok (30 perces program). 
  • Francia dallamok.

Az egyedülálló produkció megrendelhető a +36-30-921-1263 és a +36-70-395-7354 telefonszámokon.

(X)