JAR RECEPTVERSENY – A „Legbonyolultabb étel!” címért és persze egyebekért is, hiszen nyerhető egy közös főzőkurzus Bereznay Tamással. Antik Dalma küldött egy remek leírást a receptversenyről, ami már csak azért is érdekes, mert hogy a FOOD&WINE is említésre kerül benne, mivel a receptverseny zsűrijében magam is részt veszek. „Vedd fel a kesztyűt! Nevezz be a Jar Platinum receptversenyére a „Legbonyolultabb étel” címért és nyerj meghívást egy közös főzőkurzusra Bereznay Tamással!” – szól a felhívás. „Van olyan étel a tarsolyodban, amiért képes hazarohanni az egész család és amelyről rögtön mindenki azt kérdezi, hogy a csudába készítetted el, hiszen annyira bonyolultnak tűnik?”

„Nos, ha igen, az új Jar Platinum várja jelentkezésedet az első olyan receptvadászatba, ahol a legbonyolultabban elkészíthető fogásokat keressük. Készen állsz a kihívásra? Akkor vedd fel a kesztyűt, hogy megtaláljuk a legkomplikáltabb előételeket, főételeket és desszerteket!”

Hogy szállhatsz be a versengésbe?

A részvétel egyszerű – töltsd fel saját, nehezen elkészíthető receptedet az EveryDayMe aloldalára 2013. június 16. és július 21. között. Ne feledd, okosan kell választanod, mert kategóriánként (előétel, főétel, desszert) csak egy recepttel indulhatsz. A javaslatodat a portál látogatói és szakmai zsűrink bírálja el.

A zsűri

A Jar Platinum Receptverseny zsűrijének tagjai:

  • Bereznay Tamás chef, a zsűri elnöke
  • Gombos Edina,
  • Harsányi Levente,
  • Csíki Sándor (Food&WINE)
  • Hadarik Rita (Rita konyhája)
  • Kárai Dávid (NoSalty – ízHUSZÁR)
  • a Procter&Gamble képviselője,

Minden kategóriából a 10 legjobb recept beküldőit díjazzuk, akik egészen kivételes meghívást nyernek egy gasztrokurzusra Bereznay Tamással és egy-egy gasztrobloggerrel, (vagyis velem is)

Szóval ne tétovázz, kapd elő a receptgyűjteményedet, válaszd ki belőle a legjobb és legbonyolultabb receptet és küldd el nekünk! Vagy ha netán van kedvenc ételed, amit feldobnál kicsit, a legjobb alkalom, hogy most próbálkozz az újítással! Legyen a főzés számodra a legnagyobb szenvedély és kaland, amit velünk is megosztasz!

Persze akkor is van számodra feladatunk, ha a szeretsz főzni, de nem érzel kedvet a versenyben való részvételhez: szavazz a weboldalon a kedvenc ételeidre és nyerj te is! Minden héten egy egész évre elegendő Jar ajándékcsomagot sorsolunk ki a szavazók között.

Csíki Sándor♣