TOP 10 VÁROS – Vajon melyek a blog olvasottsága szempontjából TOP 10-be tartozó városok, az élen álló öt országban? A Google Analytics statisztikái megmutatják, hogy a világ mely városaiban olvassák a legtöbben a blogot. Ha elolvasod, megtudhatod, hogy az a hely, ahol élsz, benne van-e a FOOD&WINE TOP 10-ben.

Köszönet mindenkinek, aki ellátogatott, és a jövőben is ellátogat erre a számomra kedves oldalra, ám most lássuk, hogy a blog látogatási statisztikáinak élén álló öt országban, vajon melyek azok a városok, melyeknek az internetezői 2008. november huszonnegyedike óta legtöbbször látogatták meg a blogot.

TOP 10 hazai város

 1. Budapest
 2. Pécs
 3. Debrecen
 4. Miskolc
 5. Szeged
 6. Székesfehérvár
 7. Győr
 8. Kecskemét
 9. Zalaegerszeg
 10. Veszprém

11→50: Nyíregyháza, Sopron, Békéscsaba, Eger, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Dunaújváros, Érd, Kaposvár, tatabánya, Nagykanizsa, Gyöngyös, Szekszárd, Salgótarján, Esztergom, Komárom, Pápa, Dunakeszi, Gödöllő, Vác, Paks, Baja, Keszthely, Cegléd, Hódmezővásárhely, Siófok, Orosháza, Kazincbarcika, Mosonmagyaróvár, Dunaharaszti, Sárvár, Gyula, Törökbálint, Kiskunhalas, Balatonfüred, Jászberény, Ajka, Tata.

 • A látogatás időtartamát nézve, a TOP 10 hazai város: Szentgotthárd, Budakalász, Isaszeg, Dabas, Bácsalmás, Budapest, Vác, Szécsény, Hévíz, Tiszakécske.

TOP 10 romániai város

1→10: Marosvásárhely, Kolozsvár, Nagyvárad, Székelykeresztúr, Sepsiszentgyörgy, Szeben, Brassó, Szatmárnémeti, Bukarest, Csíkszereda.

 • A látogatás időtartamát nézve, a TOP 10 romániai város: Balázsfalva, Craiova, Herkulesfürdő, Slatina, Szeben, Nagybánya, Máramarossziget, Torda, Lugos, Braila.

TOP 10 szlovákiai város

1→10: Pozsony, Somorja, Érsekújvár, Komárom, Fülek, Párkány, Nyitra, Nagymihály, Kassa, Nagyszombat

 • A látogatás időtartamát nézve, a TOP 10 szlovákiai város: Sztropkó, Eperjes, Nyitra, Verebély, Pöstyén, Bártfa, Turócszentmárton, Malacka, Trencsén, Párkány.

TOP 10 város az Egyesült Királyságban

1→10: London, Croydon, London Borough of Lambeth, Poplar, Rochdale, Bristol, Bath, Birmingham, Edinburgh , Epsom.

TOP 10 német város

1→10: München, Berlin, Frankfurt am Main, Essen, Düsseldorf, Nürnberg, Köln, Hamburg, Karlsruhe, Hannover.

Csíki Sándor♣