ÜZLET ÉS STÍLUS Konferencia volt 2012. október 4-én a Symbolban. Az Őszy-Tóth Gábriel és Balla Ibolya házaspár nevével fémjelzett rendezvényről a Gábriel team így vall: „Már évekkel ezelőtt azon gondolkoztunk, hogy érdemes lenne egy konferenciát szervezni, ami elsősorban nem az üzleti élet financiális kérdéseiről szól, hanem minden másról, ami az üzletember életét körülöleli. Végül így született meg az „Üzlet és Stílus Konferencia”, amelyet ez év március 29-én rendeztünk meg először a Symbol Budapest Gardenjében, telt házzal, nagy sikerrel.”

„Természetesen a babérkoszorú elsősorban azoknak az előadóknak szól, akik elnyerték a százharminc fős közönség szíves figyelmét. A márciusi siker arra buzdított bennünket, hogy folytassuk az „üzleti élet finomságairól” szóló eszmecserét, így végül október negyedikét választottuk jeles dátumnak, a II. Üzlet és Stílus Konferenciának, az eredeti helyszínt megtartva.”

Az őszi konferencia fókuszába a sikert és a környezettudatos gondolkodást tettük, de terveztünk más jellegű érdekes előadásokat is. Nagyon örülünk annak, hogy egyre nagyobb érdeklődés irányul felénk, s hogy manapság is vannak olyan cégek, akik névadó szponzorként, támogatóként, partnerként, vagy médiapartnerként csatlakoznak a rendezvényhez. Azt reméljük, hogy mindannyian tudásvággyal érkeznek majd a konferenciára, nyitottan, hogy befogadhassák az új ismereteket, s hasznosíthassák majd azokat.” (A konferencia honlapja.)

Üzlet és Stílus Konferencia 2012

Én az ebéd végén, a második fordulóban érkeztem, s ettől kezdődően hallgattam meg a valóban tanulságos és hasznos előadásokat. Számtalan tréningen volt alkalmam részt venni, de most mégis hallhattam hasznosítható és hasznos gondolatokat. Az előadásokat hiteles személyiségek tartották, mint Hulényi Bence a Bene cégvezetője, Mocsai Lajos kézilabda edző, Kerényi Péter újságíró (Diplomacy Trade), Kőszegi András (BrandTrend), Schiffer Miklós (Schiffer consulting). Beszélgetést hallhattunk Borkai Zsolttal a MOB elnökével, olimpikonjainkkal, Berki Krisztiánnal, Kovács Katalinnal. A konferenciát borvacsora követte.

Mocsai Lajos

Őszy-Tóth Gábriel, Berki Krisztián, Borkai Zsolt és Kovács Katalin

Csíki Sándor♣