A TAVASZ minden bizonnyal eljön idén is, sőt, a nyárra is bizton számíthatunk, ezért aztán egy olyan trendi helyen, mint a Lonely Planet útikalauz és a thai Singha sör közös versenyén „A világ legjobb bárja” címet elnyert A38, illik új étlappal megjelenni. (Amúgy másutt is.) Zeibig Márton meghívott, nézném meg az étlapjukra szánt ételeket és mondjam is el a véleményem. Szívesen mentem, és el is mondtam. A bal oldali képen az A38 séfje, Halász István, aki többek között Bereznay Tamástól tanult.
Mielőtt a tesztelt ételekre rátérnék, kezdjük a Singha sörrel, amelyrők beveallom – még nem hallottam, de lehet, hogy azért, mert Thaiföldön eddig még nem jártam.
A38 – teszteltük a tavaszi-nyári ételeket
A következőkben megmutatom azokat az ételeket, amelyeket az A38 hajón megkóstoltam. Valamennyiről elmondtam a kritikus és jó szándékú véleményem, és néhány esetben azt is, hogy én mit tennék másképpen. Nyolc ételt kóstoltunk, ahogy az alábbi fotók is mutatják. A műhelymunka még folytatódik, de mindenképpen dicséretes (és hasznos), hogy teszteltékl
Milyen észrevételeid voltak?
Picit csúcsgasztronomikusak az adagok a helyhez képest (kivéve: pisztráng)… ez korábban is probléma volt (szerintem). A brassói száraznak tűnik… a galuskafelfújt pedig inkább egy formázott tojásos galuska…
Az adagok kóstoló adagok, a normál ennél méretesebb lesz. 🙂
A nem válasz is válasz 🙂